Pearl Harbor 2001 - film bun de razboi

awesome comments By Posted in , , , , , , ,
Pearl Harbor 2001 - film bun de razboi

Pearl Harbor 2001 - film bun de razboi si o coloana sonora impresionanta

Pearl Harbor ne surprinde în primul rând prin dramatismul scenelor de luptă din perioada celui de Al Doilea Razboi Mondial. În dimineata zilei de 7 decembrie 1941, portul american militar strategic , Pearl din arhipelagul Hawaii este pe cale să devină scena unei tragedii de neimaginat.
La vest de Hawaii, flota japoneză întrerupe toate comunicaţiile si pregăteşte un atac surpriză, la care americanii nu vor întârzia să riposteze.Probabil unul din cele mai cunoscute evenimente ale secolului XX, bombardarea oraşelor Hiroshima şi Nagasaki de către americani a constituit singurul prilej (şi sperăm că ultimul) în care s-au folosit arme nucleare.
Rafe McCawley (Ben Affleck) şi Danny Walker (Josh Hartnett) au crescut împreună și au învățat să piloteze avioane de luptă. Cei doi se alătură forţelor armate americane, acolo unde Rafe o întâlneşte pe Evely Johnson (Kate Beckinsale), o frumoasă asistentă medicală. Cei doi se îndragostesc şi îşi promit iubire eternă. Rafe îi lasa în urmă pe prietenul său cel mai bun Danny, iubita sa Evelyn şi paradisul din Hawaii pentru a lupta alături de piloţii de vânătoare englezi în lupta pentru Marea Britanie. Evelyn nu mai primeşte nici o veste de la Rafe şi se gândeşte la cei mai rău. Întâmplarea face ca Danny să-i fie alături în aceste momente dificile, mai mult decât atât, între cei doi se naşte o iubire nevinovată. Toate iau o întorsătură atunci când Rafe este transferat înapoi acasă în portul hawaiian.
Frumoasa poveste de dragoste din timpul războiului face din Pearl Harbor un film remarcabil. Scenele dramatice de luptă regizate de Michael Bay , create pe calculator, şi nu în ultimul rând coloana sonoră impresionantă , nu fac altceva decât să amplifiice sentimentul de dragoste dar şi de teroare. Lansat în 2001, filmul a câştigat 11 premii ,printre care şi 1 Oscar, şi 35 de nominalizări, majoritatea pentru coloana sonoră superbă, în special pentru melodia There You'll Be - Diane Warren.

Vezi trailer Pearl Harbor 2001 online HD

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu