My Sassy Girl 2001 - Film de dragoste, varianta originala coreeana

awesome comments By Posted in , , , , ,
My Sassy Girl 2001 - Film de dragoste, varianta originala coreeana

My Sassy Girl 2001 - Film de dragoste, varianta originala coreeana

My Sassy Girl, un film coreean de foarte mare succes lansat în 2001, nu numai că a câștigat nu mai puțin de șase premii diferite, dar au fost după acesta, de asemenea, făcute : un remake american sub acelaşi nume : My Sassy Girl 2008 ce o are ca protagonistă pe Elisha Cuthbert, un serial de televiziune japoneză și o producție Bollywood.
Povestea începe cu un student Gyeon-woo (Cha Tae-Hyun) care salvează o fată ameţită de alcool din calea trenului, Jun Ji-hyun (Gianna Jun). Acest accident naşte o relație ciudată și abuzivă cu fata. Personajele cu personalităţi opuse se reunesc într-un număr mare de suişuri si coborâşuri pe care le atinge dragostea. Abia mai târziu Gyeon-woo aflaă despre motivele comportamentului fetei.. Cu timpul fata începe să realizeze cât de mult înseamnă Gyeon-woo pentru ea.
Nu rămâne decât să vizionaţi aceasta variantă de poveste, de altfel şi cea originală, care într-o notă personală, reprezintă şi singura care poate exprima cu adevărat toate trăirile scriitorului Kim Ho-Sik, spuse pe blogul personal.

Vezi trailer My Sassy Girl 2001 online HD

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu